LADDA RÄTT INFÖR NÄSTA MÅL

Uppladdning, återhämtning eller proteinboost? Här väntar proteinrika tips, anpassade för dina olika behov.

Inspireras av våra hälsosamma recept!

Det ska smaka gott att ladda upp mellan målen. Ta del av våra hälsosamma recept som är minst lika goda som de är energi- och proteinrika.

Varför fika hälsosammare med FAST?

Håll fikatraditionen levande och fika mer proteinrikt! Här listar vi fördelarna med en FAST-fika och det du kanske inte visste om fikavanor i Sverige.

Protein till dina muskler

Protein stärker dina muskler och förbereder kroppen för återhämtning efter träning. Dessutom ger protein en bra mättnad, och du slipper få i dig den där extra kakan.

Men socker och sötningsmedel då?

I våra produkter har vi valt att använda sukralos, ett sötningsmedel som är 500 - 600 gånger sötare än vanligt socker. Detta gör att mängden sötningsmedel är lägre, än vad den skulle varit om vi använt vanligt socker.

Så fikar Sverige

Medelsvensken lägger i snitt hela 7,5 arbetsdagar om året på fikapauser, något som både höjer humöret och stämningen på arbetsplatsen.

Hur lång är en fika?

En fikapaus på jobbet är i genomsnitt 14 minuter lång, och vi fikar i snitt 1,2 gånger om dagen. Dags att göra fikan hälsosammare!

GILLA OSS PÅ INSTAGRAM

Följ oss och visa hur du laddar mellan målen med FAST. Använd #mellanmålen. Dessutom väntar inspiration, tips och annat roligt.